Η Βιοτεχνία ΕΥΑ88, ειδικεύεται 27 χρόνια στην κατασκευή Λευκών Ειδών και Επαγγελματικού Εξοπλισμού.  

Η Βιοτεχνία ΕΥΑ88 ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης ανοίγει τις πύλες επικοινωνίας και ενημέρωσης στην αγορά και μέσω του διαδικτύου προσδοκά να σας δώσει μια ολοκληρωμένη παρουσίαση.

Αρχή και φιλοσοφία της επιχείρησης μας  είναι να κατασκευάζουμε και να σας προσφέρουμε όλα τα είδη σε άριστη ποιότητα και σε ανταγωνιστικές τιμές  εξυπηρετώντας πριν απ'όλα το δικό σας συμφέρον, παρέχοντας την δυνατότητα να καλύπτει όλες τις ανάγκες και όλα τα ενδιαφέροντα των πελατών της.

H εξυπηρέτηση των πελατών μας ήταν και παραμένει ο πρωταρχικός σκοπός μας, έχουμε τη διάθεση να σας αφιερώσουμε όσο χρόνο χρειάζεστε προκειμένου να ενημερωθείτε πλήρως και να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα.

Η Βιοτεχνία ΕΥΑ 88, είναι μία από τις μεγαλύτερες Βιοτεχνίες Κατασκευής Λευκών Ειδών και από το 1988 έχουμε ντύσει κάθε σπίτι και επαγγελματικό χώρο, απευθυνόμενοι τόσο σε κάθε νοικοκυριό όσο και σε Επαγγελματικούς χώρους και Ξενοδοχεία.

 

 

Ως Βιοτεχνία Κατασκευής Λευκών Ειδών, δίνουμε το πλεονέκτημα στους πελάτες μας να επιλέγουν τα ΧΡΩΜΑΤΑ, τα ΣΧΕΔΙΑ και τα ΥΦΑΣΜΑΤΑ κατασκευής, παράλληλα με τις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΕΣ Τιμές της αγοράς.

 

Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε τα είδη που χρειάζεστε οικονομικά.